Speedmeter.ro - Test viteza Vodafone

Acum poti efectua Vodafone test gratuit si fara a fi nevoie sa te inregistrezi sau sa introduci adresa de e-mail. Test viteza .ro pune la dispozite gratuit tuturor utilizatorilor de servicii internet Vodafone posibilitatea de a testa viteza Vodafone a modemulul dumneavoastra de internet si mai ales de a intelege mai bine care sunt motivele care influenteaza viteza de net Vodafone si cum puteti sa ajutati sistemul de operare sa ajunga la o viteza mai buna.

Porniti Vodafone test si asteptati cateva secunde sa inceapa. Va informam ca Vodafone test dureaza aproximativ 40-50 de secunde, timp in care veti putea vedea cum este testata viteza de net la download dar si la upload. Asteptati pana la terminarea completa a testului si comparati rezultatele cu altele facute de pe alte servere (puteti face acest lucru prin selectarea unuia dintre cele trei orase apropiate de voi) sau din alte locatii sau chiar cu alte tipuri de internet.

Vodafone test este influentat de numerosi factori care pot face ca viteza de net Vodafone sa fie mai mica sau mai mare.Va sfatuim sa cititi cu atentie care sunt acestia:

– stick-ul dvs usb se poate afla intr-o arie de acoperire cu semnal slab sau fara 3G (acest serviciu fiind disponibil momentan in Romania doar in capitalele de judet)

– folositi un antivirus precum Kaspersky, Nod 32 sau Norton Antivirus, McAfee care va ingreuneaza activitatea dumneavoastra pe internet. Antivirusul, din motive tehnice, verifica mai greu cantitatea de informatie care ajunge la dvs la calc, acest lucru fiind prioritar ajungerii informatiei la dvs, drept urmare primirea de pachete de date este ingreunata. Echipa test viteza .ro va recomanda sa folositi un ativirus gratuit pe o tehnologie mai rapida cum ar fi Avira pe care il puteti gasi apasand aici . Atentie selectati varianta de Free Antivirus pentru a nu fi nevoie sa-l achizitionati in viitor.

– sistemul vostru de operare este ingreunat de programe precum pop-up, bittorent, sau alte programe nefolositoare. Va rugam sa le opriti pe toate inclusiv antivirusul pe parcursul efectuarii testul de viteza Vodafone.

Pentru a putea imbunatati calitatea Vodafone test va rugam sa ne trimiti folosind comentariile de mai jos problemele dumneavoastra, sugestiile sau intrebarile dar si rezultatele la testul de viteza Vodafone la internet mobil. Va multumim.

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.