Speedmeter.ro - Test viteza Orange

Poti efectua un test Orange gratuit pentru a vedea ce viteza de net ai la modemul tau. Testul Orange iti va arata viteza de internet pe care o ai in acest moment la download dar si la viteza de internet la upload. Te rugam sa astepti 2-3 secunde dupa ce apesi pe butonul Begin din mijlocul testului pentru ca testul Orange sa inceapa si aproximativ un minut pana la efectuarea download-ului si upload-ului a testului de viteza Orange.

Exista mai multi factori care pot influenta viteza de download dar si viteza de upload pe care o aveti la internet in acest moment.Va recomandam sa inchideti antivirusul dar si programele de tip pop-up sau torente pe parcursul efectuarii test Orange. Echipa test viteza .ro va sfatuieste in folosirea unui anvirus gratuit(Avira) care nu opreste din viteza de internet Orange cum fac antivirusurile pe platforme vechi( Kaspersky, Norton internet Security sau NOD32).

Test viteza .ro va sfatuieste sa incercati sa efectuati testul de viteza Orange din mai multe locatii (prieteni, cunostinte) dar si de la alti provideri de internet pentru a putea compara rezultatele.

Pentru o mai buna calitate a serviciilor oferite de testul Orange va rugam sa folositi rubrica de mai jos pentru intrebari, nelamuriri,sugestii sau sa ne comunicati rezultatele obtinute la test viteza Orange la internet precum si locatia de unde ati efectuat testul de viteza Orange la internet mobil. 

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.