Speedmeter.ro - Test viteza Romtelecom

Acum puteti efectua test viteza Romtelecom fara a fi nevoiti sa va inregistrati. Apasati “Begin” si asteptati sa inceapa testul de viteza Romtelecom. Testul de viteza Romtelecom va dura aproape un minut si va test viteza romtelecom de download dar si viteza romtelecom de upload. Raportul dintre dimensiunea fisierului si timpul in care acesta a fost downloadat sau uploadat este viteza dvs de internet romtelecom.

Test viteza Romtelecom poate fi efectuat de doua sau trei ori din diferite locatii pentru a compara rezultatele. Sunt numerosi factori interni (pc-ul dvs sau sistemul acestuia de operare ingreunat) dar si externi care pot influenta rezultatul testului de viteza Romtelecom.

Echipa internetspeedtest.ro va sfatuieste sa inchideti antivirusul si programele care sunt pornite pe parcursul efectuarii testului de viteza Romtelecom. Deasemeni va sfatuim sa nu folositi antivirus tip nod32,avast,bitdefender sau mcafee pentru ca acestea ingreuneaza viteza de internet Romtelecom. Va sfatuim sa folositi Avira Free Antivirus .

Pentru mai bune rezultate la testul de viteza Romtelecom va sfatuim sa opriti toate programele care se dechid in startup apasand butonul de Start apoi tasta Run si tastati msconfig si apasati ok. La meniul startup lasati doar antivirusul sa porneasca la deschiderea calculatorului si apoi restart. Veti putea observa ca viteza de download romtelecom dar si viteza de upload romtelecom va fi mai buna.

Nu folositi imagini pentru bagroundul desktop-ului si icoane foarte multe pe desktop pentru ca acestea ingreuneaza deasemni testul de viteza Romtelecom dar si celelalte aplicatii de orice tip pe internet.

Nu folositi programe de tip popup, odc sau torrent sau va sfatuim sa le inchideti pe parcursul efectuarii testului de viteza Romtelecom.

Va rugam sa folositi comentariile de mai jos pentru probleme, informatii dar si sa ne comunicati rezultatele testelor de viteza Romtelecom dar si locatia de unde ati efectuat testul viteza Romtelecom. 

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.