Speedmeter.ro - Test viteza Clicknet

Test Viteza .ro va ofera posibilitatea sa efectuati gratuit test de viteza Clicknet chiar aici. Pentru a putea efectua un test de viteza clicknet tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul “BEGIN TEST” din mijlocul testului de viteza clicknet de deasupra.

Testul de viteza clicknet va ofera avantajul de a putea efectua testul de viteza gratuit dar si acela de a primi rezultatul testului de viteza clicknet pe loc. Rezultatele unui test de viteza clicknet va vor arata viteza de download clicknet dar si viteza de upload clicknet. Rezultatele testului de viteza clicknet pot diferi iar factorii care ii influenteaza sunt: sistemul dumneavoastra de operare(windows xp, vista, windows 7, Mac-OS), placa dumneavoastra de retea(daca folositi modem clicknet usb atunci viteza la testul de viteza clicknet este si mai scazuta in functie de semnal sau acoperire 3G), traficul care este in acel moment pe reteaua de internet clicknet, precum si multi altii.

Pentru a va asigura ca ati obtinut un rezultat corect la testul de viteza clicknet va rugam sa efectuati testul de viteza clicknet de 2 sau 3 ori si sa comparati rezultatele intre ele. Va indrumam sa efectuati testul de viteza clicknet si din alte locatii mai ales daca folositi modem clicknet usb de tip Speed Touch 516, 546, 585 sau Huawei 510, 520, MT882 .

La finalizarea testului de viteza clicknet veti obtine afisate viteza de download clicknet si viteza de upload clicknet pe care o aveti dar si 3 orase apropiate de locatia in care va aflati. Este bine sa selectati unul dintre orasele apropiate de la sfarsitul testului de viteza clicknet si sa efectuati testul de viteza clicknet din nou de pe unul din orasele selectate pentru a va asigura de acuratetea si precizia rezultatului testul de viteza clicknet.

Pentru informatii suplimentare,intrebari sau probleme legate de testul de viteza clicknet va rugam sa folositi comenturile de mai jos pentru aceasta categorie. Asteptam rezultatele dumneavoastra la testul de viteza clicknet la internet dar si locatia de unde ati efectuat testul de viteza clicknet. Speeeed it up !

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.