Speedmeter.ro - Test viteza UPC

Upc Test Viteza este disponibil gratuit si fara a fi nevoie sa te inregistrezi. Pentru a putea efectua un upc test viteza tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul “Begin” din mijlocul chenarului de sus. Te rugam sa astepti cateva secunde pana la inceperea testului de viteza upc si maxim un minut pana la terminarea completa a upc test viteza. 

Testul de viteza UPC va efectua masuratori la viteza de internet upc la download dar si la viteza de internet upc la upload pentru a putea afla cu precizie (kb/s) si acuratete si viteza upc aveti in acest moment. Pentru a putea testa viteza internet upc la download dar si viteza internet upc la upload testul de viteza va descarca (download) un fisier gol in calculatorul dvs si apoi il va incarca (upload) inapoi pe serverele test viteza.ro. Raportul dintre marimea fisierul downloadat sau uploadat si timpul in care a fost efectuata aceasta operatie va oferi ca rezultat viteza dumneavoastra la upc in acest moment.

Trebuie sa precizam ca exista unii factori care pot influenta negativ rezultatul testului de viteza upc. Vom prezenta care sunt principalii factori si cum ii putem corecta pentru a creste viteza de net upc. Acestia sunt:

– placa de retea si traficul din acel moment;

– antivirusul folosit de dumneavoastra (NU folositi antivirus de tip nod32, kaspersky, norton internet security, bitdefender, avast sau alte antivirusuri asemanatoare pentru ca acestea vor ingreuna considerabil viteza de net upc. Folositi antivirus GRATUIT construit pe platforma noua si rapida de tipul Avira FREE ANTIVIRUS);

– programele de tip pop-up sau torrents trebuie inchise atunci cand efectuati upc test viteza;

– selectati programele care se deschid automat atunci cand sistemul de operare porneste. Acest lucru il puteti face apasand butonul de Start -> apoi RUN -> scrieti: msconfig si apasati ok. Modificarile pe care trebuie sa le parcurgeti sunt la meniul Startup unde trebuie sa debifati tot inafara de antivirus si apoi restart.vezi observa o imbunatatire considerabila vitezei de net upc si rezultatele la upc test viteza vor fi de asemeni mai bune.

Va rugam sa folositi comentariile de mai jos pentru intrebari, probleme sau sugestii legate de test viteza upc la internet dar si locatia de unde ati efectuat testul de viteza upc . 

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.