Speedmeter.ro - Test viteza Rds

Fa-ti un test de viteza la internet si afla cu cati mega/secunda iti merge internetul de la RDS !

Test viteza Rds este gratuit tutoror utilizatorilor de net si nu este nevoie sa va inregistrati pentru a putea efectua un rds test. Tot ce trebuie sa faceti pentru a incepe testul de viteza rds este sa apasati pe mijlocul testului unde scrie Begin Test si in cateva secunde testul de viteza Rds va incepe. Va sfatuim sa aveti rabdare 1 min pana la terminarea test viteza rds. Test viteza rds va testa viteza de internet la download pe care o aveti in acest moment dar si viteza de internet rds la upload.

Pentru a imbunati rezultatul testului viteza rds la internet va sfatuim sa folositi antivirus de tip Avira (Antivirus Gratuit) si NU antivirus de tip mcafee, nod 32 sau bitdefender. Inchideti toate aplicatiile care pornesc automat in startup la deschiderea sistemul de operare apasand tasta de start de pe tastatura, apoi selectati run si scrieti msconfig si ok. La meniul Startup va rugam sa lasati bifat doar anvirusul din toate programele bifate acolo si apoi restart. De asemenea va sfatuim sa inchideti torentele si celelalte programe si ferestre pe care le mai aveti deschise pentru a obtine rezultate mai bune la rds test.

Puteti sa efectuati test vitea rds din mai multe locatii dar si de pe diferite servere pentru un rezultat mai precis. Test viteza Rds poate fi efectuat si pe alte servere acest lucru fiind posibil selectand serverul de pe care doriti sa fie efectuat dar asta doar dupa ce rds test de viteza a fost facut complet prima data. Viteza de internet rds la upload dar si viteza internet rds la download este influentata de asemenea de placa de retea pe care o aveti, de traficul din reteaua rds care este la acea ora, de sistemul dvs de operare dar si de tipul abonamentului pe care il aveti la Rds.

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor test viteza rds va rugam sa ne comunicati rezultatele la rds test la download dar si la upload precum si alte probleme, intrebari sau sugestii legate de test viteza Rds.

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.